Er du der, hvor du føler du på egen hånd har brug for at gøre noget ved din generelle trivsel, mål du gerne vil nå, føler dig stresset/presset, så kan vi sammensætte et forløb der matcher dig. Vi tager afsæt i det fokus-område der er mest relevant for dig. Elementer kan både være stressvejledning, personlige udviklingsværktøjer og mindfulness.

 Udtalelse:

“I forbindelse med en meget travl periode i mit liv, hvor karriere og triatlon på højt plan skulle forenes, påbegyndte jeg et trivsels-forløb hos Malene. På det første møde, brugte vi tiden på at lære hinanden at kende - da jeg var meget skeptisk for hele coach-konceptet. Malene overbeviste mig om at hun er alt andet end det! Derimod er Malene blevet en livsvejleder og sparringspartner for mig, som jeg ikke troede var mulig.

Hun fik mig til at indse jeg var stresset, og der derfor skulle arbejdes med min måde at tackle dagligdagen på. Hvor et job med en arbejdsgiver der ikke formåede at sætte rammerne, samt en træningsuge på knap 20-timer, som skulle gå op i en højere enhed. Efter 7-8 sessioner over 1,5 år - fik hun mig på rette vej! Som gør jeg nu ser meget lysere på fremtiden, med overskud i hverdagen.

 

Jeg kan klart anbefale Malene og hendes møde at arbejde på.”

Kontakt os her for at høre meget mere om vores trivsels- og stressvejledningsforløb.