Udtalelser

Jeg har ikke følt at i-FOKUS har hjulpet mig for pengenes skyld, men fordi de har ønsket at hjælpe mig. De har virkelig hjulpet mig. De har stået til rådighed uanset hvornår på døgnet eller ugedag det har været.

Jeg er aldrig blevet dømt eller sat i bås. Men mødt som et normalt menneske, der bare har brug for hjælp.

Havde det ikke været på grund af i-FOKUS havde jeg aldrig opnået det jeg har i dag.

Da jeg startede boede jeg ude i skoven med min hund, med stor gæld dårlige tænder og en uværdig tilværelse, jeg kunne ikke være sammen med andre mennesker. Jeg var ligeglad med alt og alle og kunne ikke overskue noget. Nu bor jeg i eget hus, har fået lavet tænder. Der er styr på minøkonomi ude af Ribers og kan begå mig socialt.

Uden i-FOKUS ville jeg sikkert side inde, fordi jeg ville være havnet ude i noget jeg ikke kunne overskue.

Jeg har fået fred i mit hoved, og er ikke hele tiden bange for at blive tvunget til at blive sat til noget jeg ikke magter, som så vil resultere i at jeg kommer til at gøre skade på andre i afmagt.

Tak for hjælpen.

Tommy

I-FOKUS har reddet mit liv og sikkert andres.

Jeg har det utrolig godt med i-FOKUS, havde det ikke været for dem, ville jeg sikkert være død nu.

I-FOKUS har hjulpet mig ud af mit misbrug og medfølgende kriminalitet, som har stået på i mange år og deraf følgende flere års fængsels domme. Jeg har nu en pletfri straffeattest bor i eget hus og har styr på økonomien. I-FOKUS har altid været der for mig, jeg har kunnet ringe hele døgnet og de stillede op hvis det lige pludselig blev nødvendigt uanset tidspunkt.

Jeg har nu en værdig tilværelse, hvor i-FOKUS hjælper mig med psykolog og handle-mønstre.

Jeg er meget taknemlig, og har også været glad for tidligere også at have deltaget på holdundervisning hos i-FOKUS, og mødes med andre og komme ud og bryde isolationen.

Bobby

I forbindelse med en meget travl periode i mit liv, hvor karriere og triatlon på højt plan skulle forenes, påbegyndte jeg et trivsels-forløb hos Malene. På det første møde, brugte vi tiden på at lære hinanden at kende - da jeg var meget skeptisk for hele coach-konceptet. Malene overbeviste mig om at hun er alt andet end det! Derimod er Malene blevet en livsvejleder og sparringspartner for mig, som jeg ikke troede var mulig.

Hun fik mig til at indse jeg var stresset, og der derfor skulle arbejdes med min måde at tackle dagligdagen på. Hvor et job med en arbejdsgiver der ikke formåede at sætte rammerne, samt en træningsuge på knap 20-timer, som skulle gå op i en højere enhed. Efter 7-8 sessioner over 1,5 år - fik hun mig på rette vej! Som gør jeg nu ser meget lysere på fremtiden, med overskud i hverdagen.

 

Jeg kan klart anbefale Malene og hendes måde at arbejde på.

Anonym