Henrik Skannerup

Kontaktinformation

hes@i-fokus.com

2992 7727

Mere om Henrik

Henrik har mange års virke som oversergent i Forsvaret og har en håndværksmæssig uddannelse. Derforuden har Henrik den voksenpædagogiske uddannelse, samt erfaring som friluftsleder ved DGI. Henrik har derudover erfaring med specialundervisning af unge 8-16 årige med forskellige diagnoser bl.a. ADHD diagnose samt erfaring fra opholdssteder for unge op til 21 år.

Henrik er uddannet som fysiurgisk massør, som han også efter aftale kan anvende ift. indsats for borgeres fysiske helbred og udfordringer.

Henrik er certificeret i vredeskontrol-programmet ”Reflex” samt har kursusforløb indenfor Behandlingstænkning i hverdagen, Sorg og krise og er teambuildinginstruktør.

Hos i-FOKUS varetager Henrik opgaver med daglig holdundervisning indenfor Reflex og andre aktuelle temaer for borgerne. Hos i-FOKUS varetager Henrik både mentor-opgaver til unge og voksne, som enten er på kontanthjælp, i jobafklarings- eller ressourceforløb.

Henrik har samarbejde med uddannelsesinstitutioner og opsøgende virksomhedskontakt ift. praktikpladser.

Henrik og hans familie er fuldtidsplejefamilie. I sin fritid går Henrik på jagt, er fodboldtræner for U14-piger, samt nyder ellers tiden med sin familie.

Hovedafdeling

i-FOKUS
Nordjyllands Videnpark - NOVI
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Lokalafdeling Brønderslev

i-FOKUS
Udviklingsparken Brønderslev
Håndværkervej 1
9700 Brønderslev

Kontaktinformation

Mail: phh@i-fokus.com
Tlf: 2348 9844

Læs mere på coach.dk

Se vores Linkedin